Partners & Sponsoren SBN Eredivisie

Hoofdsponsor DPD NL

Hoofdsponsor DPD Eredivisie sinds 2019

Meer over DPD NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. Dit doen we namens duizenden tevreden klanten. Wij zijn deskundig op onze eigen nationale markt. En wij maken deel uit van de internationale DPD Group.

Communicatie heeft de volle aandacht bij DPD. Of het nu gaat om communicatie met onze klanten, met potentiële medewerkers of met journalisten. Als onderneming zijn wij ons ook bewust van onze sociale verantwoordelijkheden naar medewerkers en milieu.

Sport partner Dunlop

Partner van SBN Eredivisie sinds 1994

Meer over Dunlop

Dunlop is al jaren lang een trotse en trouwe sponsor van Squash Bond Nederland. Daarnaast is Dunlop ook sponsor van het Dunlop toernooicircuit dat zich afspeelt in de bij SBN aangesloten squashcentra.

Partners & Sponsoren SBN Eredivisie teams

Om Topsquash in Nederland bij de Eredivisie centra mogelijk te maken zijn er diverse bedrijven die zich hebben verbonden aan de Nederlandse Eredivisie doormiddel van het ondersteunen van een centrum. Hier vindt je de lijst met alle bedrijven die Eredivisie in Nederland ondersteunen.

Partner worden?

Meer informatie

Interesse om net als de bovenstaande partijen onderdeel te worden van de Nederlandse Eredivisie? Neem dan contact op met Squash Bond Nederland voor de mogelijkheden.

Nieuws
23 januari 2020

Coulisse/Twente winterkampioen Eredivisie

Coulisse/Twente winterkampioen DPD Eredivisie De DPD Heren Eredivisie is halverwege. Alle ploegen kunnen hun balans opmaken op weg naar de tweede seizoenshelft. Coulisse/Twente heeft met 15 een riante voorsprong t.o.v.…
Nieuws
20 januari 2020

Voorbeschouwing speelronde 7 DPD Heren Eredivisie

Voorbeschouwing speelronde 7 DPD Heren Eredivisie Aankomende woensdag wordt de DPD Heren Eredivisie hervat met speelronde 7. De competitie is bijna halverwege en dus kan de balans bijna worden opgemaakt.…
Nieuws
20 januari 2020

Utrecht terug aan kop in Dames Eredivisie

Keylane Squash Utrecht aan kop na nederlaag MeerSquash De spanning in de Dames Eredivisie is helemaal terug! MeerSquash Hoofddorp ging afgelopen vrijdag onderuit tegen adFox Squash Ede. KeyLane Squash Utrecht…