Partners & Sponsoren SBN Eredivisie

Hoofdsponsor DPD NL

Hoofdsponsor DPD Eredivisie sinds 2019

Meer over DPD NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit standaard- en expresspakketten. Dit doen we namens duizenden tevreden klanten. Wij zijn deskundig op onze eigen nationale markt. En wij maken deel uit van de internationale DPD Group.

Communicatie heeft de volle aandacht bij DPD. Of het nu gaat om communicatie met onze klanten, met potentiële medewerkers of met journalisten. Als onderneming zijn wij ons ook bewust van onze sociale verantwoordelijkheden naar medewerkers en milieu.

Sport partner Dunlop

Partner van SBN Eredivisie sinds 1994

Meer over Dunlop

Dunlop is al jaren lang een trotse en trouwe sponsor van Squash Bond Nederland. Daarnaast is Dunlop ook sponsor van het Dunlop toernooicircuit dat zich afspeelt in de bij SBN aangesloten squashcentra.

Partners & Sponsoren SBN Eredivisie teams

Om Topsquash in Nederland bij de Eredivisie centra mogelijk te maken zijn er diverse bedrijven die zich hebben verbonden aan de Nederlandse Eredivisie doormiddel van het ondersteunen van een centrum. Hier vindt je de lijst met alle bedrijven die Eredivisie in Nederland ondersteunen.

Partner worden?

Meer informatie

Interesse om net als de bovenstaande partijen onderdeel te worden van de Nederlandse Eredivisie? Neem dan contact op met Squash Bond Nederland voor de mogelijkheden.

Nieuws
13 november 2019

Voorbeschouwing 3 DPD Dames Eredivisie

Eredivisie kraker: Victoria vs. MeerSquash Gilis vs. Gilis Aanstaande vrijdag gaat de Dames Eredivisie verder met de derde speelronde. De Dames van MeerSquash Hoofddorp gaan op bezoek bij Landskampioen Victoria…
Nieuws
7 november 2019

RIXAX Almere en DKTP.it Max pakken eerste overwinning

RIXAX Almere en DKTP.it Max pakken eerste overwinning Almere en Beverwijk hebben gisteravond hun eerste overwinning in de DPD Eredivisie geboekt. Almere won het degradatie duel van Squash City. DKTP.it…
Nieuws
4 november 2019

Voorbeschouwing speelronde 4 DPD Heren Eredivisie

Voorbeschouwing speelronde 4 DPD Heren Eredivisie Aankomende woensdag wordt de DPD Heren Eredivisie hervat met speelronde 4. Na de eerste drie speelrondes gaat Coulisse/Twente aan de leiding, CS Drachten/Froconsor volgt…