Het Heren Eredivisie team van Coulisse/ Twente speelt haar thuiswedstrijden volgend seizoen op een nieuwe locatie. De banen van Squash Hellendoorn gaan gedurende het seizoen sluiten waardoor de Eredivisieploeg van Hessel Reekers opzoek moest naar een nieuwe locatie.

 

Coulisse/ Twente gaat verhuizen en speelt vanaf de start van de competitie in een ander centrum. Hessel Reekers, Teammanager Coulisse/ Twente hierover: ‘Na jarenlang de eredivisie namens Team Coulisse Twente in Hellendoorn te hebben gespeeld gaan wij met aanvang van komend seizoen de wedstrijden spelen in Borne. Mark en Heidi van Squash Hellendoorn hebben dit jarenlang fantastisch gefaciliteerd en wij willen gelijk van deze gelegenheid gebruik maken om ze te bedanken voor hun tijd en inzet’.

 

Komend seizoen zijn de thuiswedstrijden van Coulisse/ Twente bij Racket & Fit Centre Borne dat haar locatie bij Reekers heeft aangeboden. Het centrum beschikt over vijf squashbanen en biedt daarnaast ook tennis en fitness aan. Op dit moment wordt op de achtergrond hard gewerkt om de verhuizing goed te laten verlopen zodat in september weer genoten kan worden van mooie wedstrijden op het hoogste niveau. ‘Wij gaan ervan uit dat Eredivisie Squash in Borne ook een succes wordt en we hopen jullie allemaal te zien bij het Racket & Fit Centre!’, aldus Reekers. In Borne wordt fanatiek gesquasht. Al jaren doet de club mee aan de Euregio Competitie. Coulisse/ Twente is er dan ook van overtuigd dat squashend Borne het Eredivisie team zal omarmen!

 

 

SQUASH EREDIVISIE DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport! Bekijk de Squash Eredivisie Finales bij SquashTime of MeerSquash of via de Livestream.