Na een korte onderbreking vanwege het EK Squash nadert de Squash Eredivisie de ontknoping. Op dinsdag 10 mei worden de finales van de Heren- en Dames Eredivisie gespeeld. 

Bij de herstart van de Eredivisie in februari bleek het onwijs lastig te zijn om voldoende geschikte speeldata te vinden. Daarom is besloten om niet aan een woensdag vast te houden maar de wedstrijden komende dinsdag te spelen. Dit geeft de PSA spelers een dag extra reistijd richting het volgende grote toernooi.

De finale van de Heren Eredivisie gaat tussen MeerSquash Hoofddorp en Grant Thornton Victoria. De wedstrijd wordt volgende week dinsdag om 19:30 uur in Hoofddorp gespeeld. Door eerste te eindigen in de competitie en in de halve finale te winnen van nummer vier Coulisse / Twente heeft MeerSquash het recht om thuis te spelen verdiend. Tegenstander Victoria won als derde geplaatste team in Den Haag van Houtrust dat in de competitie als tweede eindigde.

De Dames Eredivisie finale wordt op 10 mei om 19:30 uur gespeeld bij SquashTime in Eindhoven. SquashTime wist in de halve finale  Houtrust Squash WoonCompany te verslaan waardoor een finale plek veiliggesteld werd. MeerSquash is in deze finale de bezoekende ploeg. Het team uit Hoofddorp won in de halve finale uit van Grant Thornton Victoria waardoor ook zij zich konden plaatsen.

 

SQUASH EREDIVISIE FINALES DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport! Bekijk de Squash Eredivisie Finales bij SquashTime of MeerSquash of via de Livestream.