De voorbereidingen voor het squashseizoen 21/2022 zijn in volle gang. De start van de reguliere SBN Competitie staat op 17 september op programma, midden oktober zal de Squash Eredivisie na 1 jaar afwezigheid weer op volle touren draaien. Daarmee komen alle topsquashers weer als vanouds maandelijks naar Nederland om de strijden voor de Eredivisie titel.

De Squash Eredivisie is dan ook de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. Wist je dat de Squash Eredivisie een van de sterkere competities van Europa is? De Eredivisie wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport! Ook komend seizoen beloofd het weer veel goeds. Zowel bij de mannen als de vrouwen is de maximale capaciteit benut en is er voor het eerst in 15 jaar een volledige Heren & Dames Eredivisie. Dit betekent dat er 8 teams bij de mannen en 8 teams bij de vrouwen strijden om de Eredivisie titel.

Tom Lucas, Directeur SBN:’Het is fantastisch om te zien dat Squashend Nederland geloofd in de kracht van topsport, ondanks de zware tijden waar we inzitten blijft de Squash Eredivisie groeien. Daarmee blijft een fantastisch platform behouden voor squashliefhebbers, sponsoren en topsporters. We zijn als SBN dankbaar voor alle teams die hun inzet blijven tonen en trots op de nieuwkomers dit seizoen. Voor het eerst sinds een hele lange tijd hebben twee volledig gevulde Eredivisies. Wij kunnen nu al niet meer wachten tot de¬†woensdag dat de eerste speelronde weer van start gaat!’

 

Team & speler presentaties

De komende weken worden alle teams aan jullie gepresenteerd met deelnemende spelers en teamambities. Houdt daarom de kanalen van squasheredivisie.nl in de gaten voor het laatste Eredivisie nieuws.

Heren Eredivisie

Bij de heren is Coulisse/Twente verdedigend kampioen en is Houtrust Den Haag de promovendus en daarmee nieuwkomer in de Heren Eredivisie.

 1. Coulisse/Twente (Regerend kampioen)
 2. CS Drachten
 3. SquashCity Amsterdam
 4. MeerSquash Hoofddorp
 5. Squash Ridderkerk
 6. Squash Almere
 7. Victoria Rotterdam
 8. Houtrust Den Haag (Nieuw)

Dames Eredivisie

Bij de dames is Keylane Squash Utrecht verdedigend kampioen en zijn er meerdere nieuwkomers dit jaar. Houtrust Den Haag, Squash Almere & SquashTime Eindhoven hebben de stap gemaakt naar de Dames Eredivisie. Het team van Squash Ede is verhuist naar Squash Plus Doetinchem

 1. Squash Plus Doetinchem (Nieuw)
 2. SquashTime Eindhoven (Nieuw)
 3. Squash Utrecht (Regerend Kampioen)
 4. MeerSquash Hoofddorp
 5. Squash Zwolle
 6. Squash Almere (Nieuw)
 7. Victoria Rotterdam
 8. Houtrust Den Haag (Nieuw)