Aanstaande vrijdag 9 april en zaterdag 10 april komen de Nederlandse topselectie spelers weer in actie tijdens de vierde speelronde, 1K PSA Closed Satellite, van de Eredivisie Individueel in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Er staan weer spetterende wedstrijden op het programma en ook nu zijn de meeste wedstrijden te volgen via de livestream! SBN doet haar uiterste best om deze ronde nog een baan toe te voegen aan de livestream… stay tuned!

Klik hier om de schema’s van de vierde speelronde te bekijken! Na de derde speelronde, heeft Joeri Hapers zijn eerste positie op de ranglijst weer bemachtigd en Tessa ter Sluis staat nog steeds aan kop! Naomi Nohar en Sanne Veldkamp staan op een gedeelde tweede plek en volgen ter Sluis op de hielen. Na deze ronde weten we welke toppers de Eredivisie individueel titels in zijn en haar zak gaan steken!  Voor alsnog zal dit de laatste ronde zijn in de strijd voor de eredivisie ranglijst, maar door het succes en het squash gevoel dat we samen met elkaar creëren, is er een kans op een vijfde ronde! Deze ronde zal eventueel in mei plaatsvinden, geheel onder voorbehoud van de actuele maatregelen.

De wedstrijden van speelronde vier beginnen op vrijdag en zaterdag om 11:15. De damesfinale van ronde vier wordt zaterdag gespeeld rond 16:30 en de herenfinale is zaterdag rond 17:15.

Livestream
Uiteraard bieden wij alle squashliefhebbers, vrienden en familie thuis de mogelijkheid om de wedstrijden via de livestream te volgen! Deze ronde zal het livestream team proberen een baan toe te voegen aan de livestream, de laatste updates over de eredivisie vind je via onze sociale kanalen:

Facebook: Squash Bond Nederland
Instagram: @squashbondnl& @squasheredivisie
LinkedIn: Squash Bond Nederland
Twitter: @SquashBondNL
Youtube: SBN TV