Dit was alweer speelronde 2. We zijn op de helft! Tessa ter Sluis heeft haar koppositie weten behouden en bij de heren hebben er een paar verschuivingen plaatsgevonden.

In de damesfinale van de Eredivisie stonden koploopster Tessa ter Sluis en Naomi Nohar tegen over elkaar. Met volle overtuiging pakte Ter Sluis met 3-0, 11/5 – 11/2 – 11/4 de overwinning. Ter Sluis heeft met haar overwinning de koppositie behouden in de Eredivisie ranglijst. “Ontzettend blij om de nummer 1 positie te behouden. Nu al zin om in speelronde 3 weer mijn plek te verdedigen!”

Bij alle twee de halve finales van de heren ging het er spannend aan toe. Beide wedstrijden eindigden in 5 games, waarbij Dylan Bennett en Rowan Damming naar de overwinning grepen. Niet veel later stonden deze heren tegenover elkaar in de finale en zorgden ervoor dat deze wedstrijd gespeeld werd in 4 games. De winst was voor Dylan Bennett met 3 -1, 10/12 – 11/7 – 7/11 – 8/11. “Speelronde winst op mijn oude dag!! Wie had dat ooit gedacht ;)” Met deze overwinning heeft Bennett zich een plekje omhoog in de ranglijst gesquasht.

 

Nieuwsgierig naar alle uitslagen van speelronde 2? Klik dan hier.

Speelronde 3 vindt plaats over twee weken op zaterdag 20 maart en zondag 21 maart weer in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Ook dan zal er een livestream zijn.

De foto’s van de speelronde 2, genomen door Gerhard Nel, en de volledige ranglijst worden later de week gepubliceerd, dus houdt de sociale media kanalen goed in de gaten!

Tot de volgende speelronde!