Op deze koude zaterdagmorgen traden de topsporters aan om weer een plekje te bemachtigen op de Eredivisie ranglijst! De een wat later dan de andere vanwege pech langs de weg, maar allemaal nog steeds netjes op tijd.

De halve finale van de dames, tussen Naomi Nohar en Brenda Sariowan, werd naar voren geschoven. Naomi Nohar heeft haar plekje voor in de finale van speelronde 2 al veroverd. “Ik ben heel erg dankbaar met het voorrecht dat ik in een deze tijd met corona mag spelen tegen zulke topspeelsters. Nu snel herstellen en morgen knallen in de finale!”

Tegen wie Nohar het morgen opneemt is nog even afwachten. Morgen nemen Tessa Ter Sluis en Daniek Krukkert het tegen elkaar op voor de tweede finaleplek. Deze wedstrijd vindt om 11:20 plaats.

Om 12:00 is de eerste halve finale voor de heren. Deze eerste halve finale wordt gespeeld tussen Dylan Bennett en Marc ter Sluis. De tweede halve finale wordt gespeeld om 13:40 tussen Tjeu Dubbeldam en Rowan Damming om 13:40. In een wedstrijd met vijf games versloeg Rowan Damming René Mijs. Met een grote lach op Damming zijn gezicht liep hij de baan af. “Wel blij ben ik! Geluk heb je nodig om te winnen, maar geluk dwing je ook af vind ik 😉 Haha.”

 

De finales gaan rond 16:00 van start. Te beginnen met de damesfinale. Al deze wedstrijden zijn te zien via onze livestream. Uiteraard zijn er ook andere wedstrijden. Bekijk hier het volledige speelschema voor zondag 7 maart.

Houd daarnaast ook onze socials goed in de gaten voor het verloop van andere wedstrijden die niet te zien zijn via de livestream: