Dit weekend, zaterdag 6 maart en zondag 7 maart, mogen we weer: speelronde 2 van de Eredivisie Individueel! Een kleine twee weken terug speelden de topsquash van Nederland na bijna een jaar uit de running, weer hun eerste potjes squash! Helaas zonder fysieke toeschouwers, maar gelukkig hebben de squash liefhebbers thuis dit nauw kunnen volgen via de livestream en frequente updates op onze sociale kanalen.  Een geslaagd en verantwoord eerste competitie weekend, en nu is het tijd voor meer! 

Woensdag kwamen de schema’s online, klik hier om deze te bekijken! Ook nu zijn de schema’s gebaseerd op de actuele PSA ranglijst. Wederom zijn de Eredivisie koplopers Joeri Hapers en Tessa ter Sluis weer van de partij om hun voorsprong te behouden. De schema’s zijn groter dan de vorige ronde, en er zijn maar liefst zeven nieuwe spelers toegevoegd in de race op de Eredivisie Individueel ranglijst. Wie wordt jouw favoriet?  

De wedstrijden beginnen op zaterdag en zondag om 11:20. De damesfinale van ronde twee wordt zondag gespeeld rond 16:10 en de herenfinale is zondag rond 17:00 

 

Livestream
Ook nu bieden wij alle squashliefhebbers, vrienden en familie thuis de mogelijkheid om de wedstrijden via de livestream te volgen! Daarnaast zijn er ook vele en leuke updates via onze sociale kanalen:

Facebook: Squash Bond Nederland
Instagram: @squashbondnl& @squasheredivisie
LinkedIn: Squash Bond Nederland
Twitter: @SquashBondNL
Youtube: SBN TV