The day after. Speelronde 1 van de Eredivisie (Individueel) 2021 zit erop. Waarbij Joeri Hapers en Tessa ter Sluis de koplopers zijn in de ranking na speelronde 1.

 

In de herenfinale speelronde 1 stonden Marc ter Sluis en Joeri Hapers tegenover elkaar. Hapers kwam snel op 1-0 voorsprong, maar Ter Sluis zette Hapers goed onderdruk en zorgde ervoor dat de wedstrijd een vierde game kreeg. Uiteindelijk trok Hapers de wedstrijd naar zich toe met 3-1 (11/3 – 14/12 – 10/12 – 11/9).

Bij de dames ging de finale tussen Tessa ter Sluis en Sanne Veldkamp. Waarbij Ter Sluis vanaf het begin liet zien dat ze gebrand was om te winnen. Veldkamp wist wel nog een paar prachtige punten binnen te halen, maar Ter Sluis pakte de overwinnen met 3-0 (11/6 – 11/5 – 11/2).

Alle uitslagen van speelronde 1 zijn hier te vinden.

Squash Bond Nederland kijkt terug op een geslaagde eerste speelronde. “Het verheugd SBN om eindelijk te kunnen zeggen dat de eerste wedstrijden van 2021 zijn gespeeld in een veilige en verantwoorde omgeving. Om in deze tijd perspectief te kunnen bieden aan de squasher en zowel vertier aan de mensen thuis, geeft aan hoeveel we samen kunnen bereiken.” Charlotte Tonjann, Events&Marketing.

 

Speelronde 2 zal dit keer plaatsvinden op zaterdag 6 en zondag 7 maart in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Ook dan zal er een livestream zijn.

De foto’s van speelronde 1 worden later gepubliceerd via de socials, dus houdt de kanalen goed in de gaten. Ook voor verdere informatie rondom de Eredivisie 2021!