Terugblik op dag 1 Eredivisie (Individueel) 2021
Een jaar later is het dan eindelijk zover. Onze topsporters kunnen de baan weer op voor de Eredivisie (Individueel) 2021! Vandaag om 12:00 begon ronde 1 met in totaal 21 topsporters in het Frans Otten Stadion in Amsterdam.

Verrassend deze dag was dat Sebastiaan Hofman NK 2019 finalist Rene Meijs heeft verslagen. Het duel tussen de twee heren leverde vijf games op. Waar Sebastiaan Hofman met 2-0 achter stond, en zich terugvocht in de wedstrijd, pakte hij de laatste game met 12-10. “Gisteren is mijn opa overleden en hij heeft mij na de 2-0 achterstand zoveel kracht gegeven. Deze wedstrijd was puur voor en door mijn opa. Het was wel weer wennen op de baan, maar het is wel echt weer leuk. Op naar morgen!” – Sebastiaan Hofman.

Charlotte Tönjann, Events&Marketing, kijkt terug op de zeer geslaagde, eerste dag van de Eredivisie: De eerste dag gaf een mooie aftrap van de Eredivisie Individueel! Ondanks dat het door de COVID-19 maatregelen anders georganiseerd wordt dan normaal, was alles onder de controle en zijn wij verheugd dat we de topsporters weer hun eerste wedstrijdjes hebben kunnen laten spelen! We kijken uit naar morgen en de volgende speelrondes!”

De wedstrijden van morgen op het Centre Court zijn terug te vinden op de livestream. Klik hier voor de livestream.Dag 2 wordt afgetrapt met het duel tussen Tessa ter Sluis en Juliette Permentier dat begint om 11:30 uur. Gevolgd door Sanne Veldkamp. Zij komt in actie om 12:00 uur. Beide wedstrijden zijn te zien via de livestream.

Bij de mannen wordt er voor de finale plek gestreden tussen Tjeu Dubbeldam en Marc ter Sluis om 12:40. Gevolgd door Joeri Hapers en Dylan Bennett om 13:20. Ook deze wedstrijden zijn te volgen via de livestream.

Houd onze socials goed in de gaten voor het verloop van de tweede dag van de Eredivisie. En vergeet ook niet om ons te laten weten hoe jij de spelers aan het aanmoedigen bent: