Aanstaande vrijdag en zaterdag gaan, na ongeveer een jaar stilgestaan te hebben, eindelijk weer wedstrijden van start voor de topsporters; de Eredivisie (Individueel) 2021! De eredivisie wordt gespeeld in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Wij als SBN kijken uit naar dit moment. Onze geliefde sport kunnen we stap voor stap weer oppakken.

 

In ronde 1 van de Eredivisie (Individueel) 2021, zijn op basis van de PSA Ranking Tessa ter Sluis, en Joeri Hapers als eerste geplaatst. Ook Sanne Veldkamp en Marc ter Sluis zijn van de partij. Helaas moet Milou van der Heijden ronde 1 aan haar voorbij laten gaan vanwege een blessure. Hopelijk knapt ze snel op en sluit ze aan bij de volgende rondes! Sterkte met herstel, Milou!

De wedstrijden beginnen vrijdag om 12:00 en zaterdag om 11:30. De damesfinale van ronde 1 wordt zaterdag gespeeld rond 16:00 en de herenfinale is zaterdag om 16:40. Bekijk het volledige schema hier.

Charlotte Tönjann, Events&Marketing: “De eerste planning is gemaakt! Super om dit perspectief aan zowel speler als squashliefhebber te kunnen bieden in deze tijden. SBN en Frans Otten Stadion zijn er klaar voor om de spelers dit weekend, in alle veiligheid te ontvangen”. 

Corona 

Squash is begin dit jaar toegevoegd aan de topsportlijst van NOC*NSF waardoor Nederlandse topsporters de mogelijkheid hebben om weer fulltime te mogen sporten onder de nodige maatregelen. Zo is er o.a. een zeer streng testbeleid en zijn er geen toeschouwers aanwezig bij trainingen en de aankomende Eredivisie.

Livestream
Zoals hierboven is aangegeven, zijn bezoekers niet welkom. Maar om toch iedereen mee te laten genieten, is er voor een livestream gezorgd. Houdt de website en de sociale media kanalen goed in de gaten om de livestream te volgen, verdere updates rondom de Eredivisie en het verloop tijdens de Eredivisie!