Voorbeschouwing 10 SBN Dames Eredivisie

De ontknoping van de Dames Eredivisie nadert, met de allerlaatste speelronde op komst heeft Keylane Squash Utrecht 2 punten voorsprong op MeerSquash Hoofddorp. Twee ploegen hebben daarmee nog kans op het kampioenschap en is er spanning to het einde. Victoria kan nog klimmen naar de derde positie, Squash Zwolle is uitgespeeld en is definitief 5de. adFox Squash Ede speelde de afgelopen speelronde al hun laatste wedstrijd.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

Keylane Squash Utrecht – Victoria Rotterdam

Keylane Squash Utrecht heeft pole position om het eerste Dames kampioenschap van de clubhistorie binnen te halen. Met 2 punten voorsprong op Hoofddorp hebben de Utrechters alles in eigen hand. Teammanager Jeroen Richter wil niks aan het toeval over laten en speelt met twee buitenlandse topspeelsters: Melissa Alves & Lisa Aitken. Nederlands Teamspeelster Megan van Drongelen complementeert de opstelling op positie drie. Victoria Rotterdam zal dit seizoen na vier kampioenschappen oprij hun titel niet kunnen prolongeren. De Rotterdammers speelde vorig seizoen in eigenhuis de kampioenswedstrijd tegen Utrecht, de rollen lijken nu omgedraaid. Victoria speelt met Tessa ter Sluis, Juliette Permentier en Naomi Nohar.

1: Melissa Alves (PSA #37) – Tessa ter Sluis (PSA #72)

2: Lisa Aitken (PSA # 40) – Juliette Permentier (PSA #190)

3: Megan van Drongelen – Naomi Nohar (PSA #285)

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Marco van den Berg

De Afbouwcombinatie Squash Zwolle – MeerSquash Hoofddorp

Squash Zwolle is de laatste speelronde uitgespeeld en treft titelkandidaat MeerSquash Hoofddorp. De Hoofddorpers kunnen kampioen worden maar zijn afhankelijk van het resultaat in Utrecht. De Hoofddorpers zullen daarom in ieder geval zelf moeten winnen om zicht te houden op een potentieel kampioenschap. Nederlands Kampioene Milou van der Heijden, Gabi Fritsche en Emme-Lotte Boon zullen afreizen naar Zwolle voor de benodigde punten. Squash Zwolle stelt daar Daniek Krukkert, Daphne Timmer en Emma de Haas van Dorrser tegenover.

1: Daniek Krukkert – Milou van der Heijden (PSA #35)

2: Daphne Timmer (PSA #158) – Gabi Fritsche (PSA #221)

3: Emma de Haas van DorrserEmme-Lotte Boon

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ricardo Vossen

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen