Voorbeschouwing 9 SBN Dames Eredivisie

De Dames Eredivisie gaat weer verder. Keylane Squash Utrecht speelt tegen de dames adFox Squash Ede, voor Utrecht als inzet de koppositie. de Afbouwcombinatie Squash Zwolle speelt tegen Victoria Rotterdam.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

adFox Squash EdeKeylane Squash Utrecht

afFox Squash Ede neemt het thuis op tegen titelkandidaat Squash Utrecht. De Utrechters hebben het kampioenschap nog volledig in eigen hand maar zullen daarvoor wel de overwinning in Ede moeten halen. Squash Utrecht heeft niet de beschikking over hun buitenlandse topspeelsters en kopvrouw Judith Diepeveen is nog niet hersteld van haar blessure. Megan van Drongelen, Rianne van Mourik en Nikki van der Heijden zullen de punten binnen moeten slepen. Milja Dorenbos, Suzanne Peters en Herma Florissen komen voor de Edense ploeg in actie. Het wordt een spannende avond met de herhaling van twee spannende wedstrijden. Milja Dorenbos en Megan van Drongelen speelden op het afgelopen NK een vijfsetter. Herma Florissen en Nikki van der Heijden speelden eveneens 3-2 in hun vorige ontmoeting.

1: Milja DorenbosMegan van Drongelen

2: Suzanne PetersRianne van Mourik

3: Herma FlorissenNikki van der Heijden

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Mike Versteegh

Victoria RotterdamDe Afbouwcombinatie Squash Zwolle

Landskampioen Victoria Rotterdam kan in theorie hun titel nog prolongeren. Echter is de achterstand op koploper MeerSquash 21 punten, Victoria moet dan de komende wedstrijden maximum aantal punten halen (24) en hopen op een grote misstap van de Hoofddorpers. Squash Zwolle wist de vorige speelronde voor het eerst dit seizoen te winnen maar staat nog steeds onderaan de ranglijst. Victoria speelt thuis met Sanne Veldkamp, Juliette Permentier en Naomi Nohar. Squash Zwolle reist af met Daniek Krukkert, Emma de Haas van Dorsser en Brenda Sariowan.

Lianka Radzyminski vervangt Sanne Veldkamp

1: Juliette Permentier (PSA #190) – Daniek Krukkert

2: Lianka Radzyminski – Emma de Haas van Dorsser

3: Naomi Nohar (PSA #285) – Brenda Sariowan

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen