Voorbeschouwing speelronde 10 SBN Heren Eredivisie

De Heren Eredivisie gaat weer verder met speelronde 10. De competitie gaat richting het einde en dus is het voor veel teams erop of eronder. DKTP.it Max Beverwijk staat onderaan en heeft een overwinning nodig om het degradatiespook te voorkomen. Coulisse/Twente blijft onveranderd aan kop en heeft een riante voorsprong.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De SBN Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De SBN Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

Opstellingen Teams SBN Eredivisie

RIXAX AlmereCS Drachten/Froconsur

Squash Almere ontvangt de nummer vier van de ranglijst CS Drachten/Froconsur. Squash Almere staat momenteel op de zevende positie en zit daarmee in de gevarenzone. Teammanager Thony Schwab zet daarom alles op alles om degradatie te voorkomen en treedt aan met zijn sterkte opstelling: Greb Loban, Alan Clyne en nummer twee van Nederland Marc ter Sluis. CS Drachten staat maar zes punten boven Almere en heeft de punten eveneens hard nodig. Teammanager Sipke Wiersma reist naar Almere af met Raphael Kandra, Youssef Soliman en NL Team speler Thijs Roukens.

1: Greg Loban (PSA #27) –  Raphael Kandra (PSA #29)

2: Alan Clyne(PSA #39) – Youssef Soliman (PSA #37)

3: Marc ter Sluis (PSA #229) – Thijs Roukens (PSA #439)

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Joeri Steinmetz

Victoria RotterdamDKTP.it Max Beverwijk

Landskampioen Victoria Rotterdam ontvangt de rode lantaarn drager DKTP.It Max Beverwijk. Victoria zal iedere wedstrijd 12 punten moeten pakken in de hoop dat Coulisse/Twente punten laat liggen om de spanning in de strijd om het kampioenschap terug te brengen. Victoria beschikt dit seizoen voor het eerst over Joel Makin. Samen met Piedro Schweertman en Joris Wagenaar moeten zij voor de Rotterdamse punten zorgen. Beverwijk komt met hun allersterkste opstelling naar Victoria, Iker Bernabeu, Josh Masters en Jens Schoor.

1: Joel Makin (PSA #10) – Iker Pajares Bernabeu (PSA #34)

2: Piedro Schweertman – Josh Masters (PSA #94)

3: Joris Wagenaar – Jens Schoor

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Marco van den Berg

Labee Group/ Squash Ridderkerk – MeerSquash Hoofddorp

Squash Ridderkerk kan even adem halen na de overwinning op DKTP.IT Max Beverwijk, de ploeg van Ton Mijs staat momenteel op de vijfde positie maar is alles behalve zeker van degradatie. MeerSquash Hoofddorp staat nog steeds derde ondanks de zware nederlaag tegen SquashCity Amsterdam. Beide ploegen ontlopen elkaar maar vijf punten en dus wordt het een spannende wedstrijd. Ridderkerk speelt met Aubert, Rene Mijs en recent verkozen tot Talent van het jaar: Rowan Damming. MeerSquash speelt met Jan v/d Herrewegen, Tim Weber en Bart Ravelli.

1: Benjamin Aubert (PSA #57) – Jan van den Herrewegen (PSA #92)

2: Rene Mijs (PSA #353) – Tim Weber

3: Rowan Damming – Bart Ravelli

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Mike Versteegh

SquashCity AmsterdamCoulisse/Twente

SquashCity Amsterdam ontvangt koploper Coulisse/Twente. De Amsterdammers zijn in vorm en hebben de afgelopen twee wedstrijden weten te winnen. Inmiddels staat de ploeg van Nick Kuys op de zesde plaats. De komende speelronde wordt het lastiger met Twente op bezoek. De Koploper reist af met Patrick Rooney, Laurens Jan Anjema  en Dylan Bennett. SquashCity speelt voor het eerst met de Amerikaan Todd Harrity dit seizoen, Bernat Jaume en Roshan Bharos verschijnen eveneens in de opstelling.

Laurens Jan Anjema vervangt Simon Rosner

1: Todd Harrity (PSA #59) – Patrick Rooney (PSA #58)

2: Bernat Jaume (PSA #75) – Laurens Jan Anjema 

3: Roshan Bharos (PSA #122) – Dylan Bennett

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ash Patel

Livescoring DPD Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 19:30 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Heren Eredivisie

Bekijk hier de huidige DPD Heren Eredivisie stand.

Ga naar Standen