Voorbeschouwing 7 SBN Dames Eredivisie

De Dames Eredivisie gaat weer verder. Koploper Keylane Squash Utrecht komt de komende speelronde niet in actie en dus ligt de koppositie voor het grijpen voor MeerSquash Hoofddorp. De Hoofddorpse ploeg staat op gelijke hoogte maar op onderling resultaat staan de Utrechters hoger.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

De Afbouwcombinatie Squash ZwolleadFox Squash Ede

Squash Zwolle en Squash Ede bezitten momenteel de 5de en 3de plek van de Eredivisie. Zwolle wacht nog steeds op hun eerste overwinning en hoopt deze de komende speelronde binnen te slepen. Zwolle speelt met Dagmar Vermeulen, Daniek Krukkert en Daphne Timmer. Squash Ede treedt aan met Milja Dorenbos, Suzanne Peters en Herma Florissen.

1: Dagmar Vermeulen Milja Dorenbos

2: Daniek KrukkertSuzanne Peters

3: Daphne Timmer – Herma Florissen

MeerSquash Hoofddorp – Victoria Rotterdam

De absolute kraker van deze speelronde gaat tussen de nummer 2 en 3 van de Eredivisie. MeerSquash Hoofddorp en Victoria Rotterdam. MeerSquash heeft alle punten zicht te houden op het kampioenschap, maar ook Victoria is nog in strijdt voor de landstitel. De aankomende wedstrijd kent ook een primeur. Alle speelsters zijn actief op PSA Tour en alle dames hebben dus ook een wereldranking. MeerSquash treedt aan met de kersverse Nederlands Kampioene Milou van der Heijden, Cristina Gomez en Gabi Fritsche. Victoria Rotterdam treedt aan met Tessa ter Sluis, Fleur Maas en Juliette Permentier. Stuk voor stuk spannende wedstrijden in de SBN Dames Eredivisie.

1:  Milou van der Heijden (PSA #34) – Tessa ter Sluis (PSA #70)

2: Cristina Gomez (PSA #77)  – Fleur Maas (PSA #216)

3: Gabi Fritsche  (PSA #245) – Juliette Permentier (PSA #176)

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ricardo Vossen

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen