Keylane Squash Utrecht aan kop na nederlaag MeerSquash

De spanning in de Dames Eredivisie is helemaal terug! MeerSquash Hoofddorp ging afgelopen vrijdag onderuit tegen adFox Squash Ede. KeyLane Squash Utrecht profiteerde optimaal door hun eigen wedstrijd met 12-1 te winnen van hekkensluiter de Afbouwcombinatie Squash Zwolle. Victoria Rotterdam kwam de afgelopen speelronde niet in actie maar kan indien zij de volgende speelronde 12 punten behalen op 3 punten afstand komen van MeerSquash en Utrecht.

Keylane Squash Utrecht 12 – 1 De Afbouwcombinatie Squash Zwolle

Keylane Squash Utrecht speelde tegen de Afbouwcombinatie Squash Zwolle. Utrecht speelt nog volop mee om het kampioenschap en ieder punt kan doorslag gevend zijn. Utrecht wist ook alle wedstrijdent te winnen, Daniek Krukkert was de enige speelster die een game wist te winnen van Judith Diepeveen. Megan van Drongelen en Nikki van der Heijden wonnen met 3-0 van Emma de Haas van Dorsser en Brenda Sariowan. Door de overwinning neemt Utrecht de koppositie over van MeerSquash.

1: Judith Diepeveen 3 – 1 Daniek Krukkert

2: Megan van Drongelen  3 – 0 Emma de Haas van Dorsser

3: Nikki van der Heijden 3 – 0 Brenda Sariowan

adFox Squash Ede 10 – 5 MeerSquash Hoofddorp

MeerSquash Hoofddorp liet zich uit verrassen door adFox Squash Ede en verliest daardoor de koppositie. Cristina Gomez wist als enige Hoofddorper bij haar debuut te winnen met 3-1 van Milja Dorenbos. Nele Hatschek en Suzanne Peters wisten voor Squash Ede te winnen door te winnen van Gabi Fritsche (3-0) en Catlyn van Maas de Bie (3-2). adFox Squash Ede klimt naar de derde positie.

1:  Milja Dorenbos 1 – 3 Cristina Gomez (PSA #79)

2: Nele Hatschek 3 – 0 Gabi Fritsche

3: Suzanne Peters  3 – 2 Catlyn van Maas de Bie 

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Mike Versteegh

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen