Voorbeschouwing 7 DPD Dames Eredivisie

De Dames Eredivisie gaat in 2020 verder met speelronde 7.  MeerSquash Hoofddorp en Squash Utrecht hebben de beste papieren voor het kampioenschap. De Hoofddorpers verdedigen een voorsprong van 7 punten op Squash Utrecht.  Hoofddorp treft afFox Squash Ede. Squash Utrecht speelt thuis tegen Squash Zwolle. Victoria Rotterdam staat 10 punten achter op de derde positie maar komt in de aankomende speelronde niet in actie.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

Keylane Squash Utrecht – De Afbouwcombinatie Squash Zwolle

Keylane Squash Utrecht speelt tegen Squash Zwolle. In de heenwedstrijd kwam het aan tot de allerlaatste wedstrijd. Toen wist Megan van Drongelen met 3-2 te winnen van Daniek Krukkert en de overwinning voor Utrecht met 11-6 binnen te slepen. Dit keer staan er andere wedstrijden op het programma. Daniek Krukkert speelt op de nummer 1 positie gevolgd door Daphne Timmer en Brenda Sariowan. Squash Utrecht stelt daar Judith Diepeveen, Megan van Drongelen en Nikki van der Heijden tegenover, de Utrechters hebben alle punten nodig om het kampioenschap in zicht te houden.

1: Judith DiepeveenDaniek Krukkert

2: Megan van Drongelen  – Daphne Timmer

3: Nikki van der Heijden Brenda Sariowan

adFox Squash Ede – MeerSquash Hoofddorp

afFox Squash Ede ontmoet koploper MeerSquash Hoofddorp. De Edense ploeg staat op de vierde positie met Victoria die aankomende speelronde niet in actie komt in zicht. Squash Ede treedt aan met Milja Dorenbos, Nele Hatschek en Suzanne Peters. MeerSquash Hoofddorp reist af met de winterse versterking Cristina Gomez die haar debuut maakt voor de Hoofddorpers. Gabi Fritsche en Catlyn van Maas de Bie komen eveneens voor de Hoofddorpers in actie.

1:  Milja DorenbosCristina Gomez (PSA #79)

2: Nele HatschekGabi Fritsche

3: Suzanne Peters  – Catlyn van Maas de Bie 

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Mike Versteegh

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen