MeerSquash wint Eredivisie kraker van Squash Utrecht

De tweede helft van de DPD Dames Eredivisie is begonnen. MeerSquash Hoofddorp wist direct een belangrijke stap te zetten richting het kampioenschap door te winnen van Utrecht. Victoria heeft haar derde positie verstevigt door te winnen van afFox Squash Ede. De afbouwcombinatie Squash Zwolle kwam deze speelronde niet in actie.

MeerSquash Hoofddorp 9 – 5 Keylane Squash Utrecht

Het was de topper van de afgelopen speelronde. Thuis ontving koploper MeerSquash Hoofddorp de ploeg uit Utrecht. In de heenwedstrijd wist Utrecht te winnen van de Hoofddorpers maar kon dit niet herhalen. Megan van Drongelen starte de avond goed voor Utrecht door met 3-0 te winnen van Catlyn van Maas de Bie, de speelster uit Wijk bij Duurstede zet daarmee een goede reeks voort dit seizoen. Daarna wist Nele Gilis de stand gelijk te trekken door met dezelfde cijfers te winnen van Judith Diepveen, 3-0. De laatste en beslissende wedstrijd ging tussen Nederlands Kampioen Milou van Heijden en Scots Kampioen Lisa Aitken. Aitken kwam op een 2-1 voorsprong maar van der Heijden wist het heft in handen te nemen en won de vierde en vijfde game en daarmee de belangrijke thuis overwinning. MeerSquash zet een belangrijke stap richting het kampioenschap en staan nu 7 punten boven Utrecht.

1: Nele Gilis (PSA #18) 3 – 0 Judith Diepeveen

2: Milou van der Heijden (PSA #31) 3 – 2 Lisa Aitken (PSA #37)

3: Catlyn van Maas de Bie 0 – 3 Megan van Drongelen

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Joeri Steinmetz

Victoria Rotterdam 10 – 6 adFox Squash Ede

Victoria Rotterdam wist de afgelopen speelronde te winnen van Squash Ede. Thuis wisten Tessa ter Sluis en Lianka Radzyminski de overwinningen binnen te halen door te winnen van Dorenbos en Peters. Dorenbos wist wel een game te winnen en ook Suzanne Peters haalde 2 punten voor de ploeg uit Ede. In de laatste wedstrijd was Hatscheck te sterk voor de Rotterdamse Permentier. Victoria vind weer aansluiting naar positie 2, door de overwinning van MeerSquash is Utrecht nog maar 3 punten verwijderd.

1: Tessa ter Sluis (PSA #75) 3 – 1 Milja Dorenbos

2: Juliette Permentier (PSA #186) 1 – 3 Nele Hatschek

3: Lianka Radzyminski 3 – 2  Suzanne Peters

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen