Voorbeschouwing 6 DPD Dames Eredivisie

De tweede helft van de DPD Dames Eredivisie gaat beginnen. Halverwege hebben MeerSquash Hoofddorp en Squash Utrecht de beste papieren om het kampioenschap en treffen elkaar direct in de eerste speelronde van de tweede helft, dat belooft een spannende en belangrijke wedstrijd te worden voor beide ploegen. Victoria Rotterdam staat 11 punten achter op de derde positie en treft nummer vier adFox Squash Ede. Squash Zwolle staat onderaan en komt de aankomende speelronde niet in actie.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

MeerSquash Hoofddorp – Keylane Squash Utrecht

De topper van de aankomende speelronde gaat tussen de nummer 1 en 2 van de ranglijst, de koppositie staat daarmee op het spel en dat is direct te merken in de opstellingen. Bij de hoofddorpse dames komen Nele Gilis, Milou van der Heijden en Catlyn van Maas de Bie in actie. Daarmee is het een van de sterkste opstellingen die MeerSquash kan opstellen. Bij Squash Utrecht is er een debutant, Lisa Aitken is halverwege toegevoegd aan de spelerslijst en komt direct in actie. Samen met Judith Diepveen en Megan van Drongelen willen ze gaan voor de koppositie.

1: Nele Gilis (PSA #18) – Judith Diepeveen

2: Milou van der Heijden (PSA #31) – Lisa Aitken (PSA #37)

3: Catlyn van Maas de BieMegan van Drongelen

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Joeri Steinmetz

Victoria RotterdamadFox Squash Ede

Victoria Rotterdam moet de titelaspiraties voorlopig in de koelkast zetten maar kan met een gunstige uitslag in Hoofddorp een goede stap zetten om weer aan te haken. Victoria treed aan met Tessa ter Sluis, Juliette Permentier en Lianka Radzyminski. afFox Squash Ede aast op de derde positie en heeft daar een overwinning voor nodig, de ploeg uit Ede speelt met Milja Dorenbos, Nele Hatschek en Suzanne Peters.

1: Tessa ter Sluis (PSA #75) – Milja Dorenbos

2: Juliette Permentier (PSA #186) – Nele Hatschek

3: Lianka Radzyminski Suzanne Peters

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen