MeerSquash winterkampioen DPD Dames Eredivisie

MeerSquash Hoofddorp is de winterkampioen van de DPD Dames Eredivisie. In de eerste speelronde gingen de Hoofddorpers nog onderuit tegen Keylane Squash Utrecht maar wist het alle opvolgende wedstrijden te winnen en pakt het de wintertitel. Keylane Squash Utrecht volgt kort op de Hoofddorpers met 3l punten minder. Ook de nummer drie van de Eredivisie Victoria is niet ver van de Hoofddorpers verwijderd. Het is dit seizoen razend spannend in de Eredivisie. Squash Zwolle staat onderaan, adFox Squash Ede bezit momenteel de vierde positie.

MeerSquash Hoofddorp 12 – 0 De Afbouwcombinatie Squash Zwolle

MeerSquash Hoofddorp mag zich vol trots winterkampioen noemen. Thuis wisten de Hoofddorpers met klinkende cijfers te winnen van de Afbouwcombinatie Squash Zwolle. Op alle posities bleken de Hoofddorpers te sterk voor de formatie uit Zwolle. Achtereen volgend wisten Van der Heijden, Fritsche en Boon alle drie met 3-0 te winnen van respectievelijk Krukkert, Gunther en Tupker. Zwolle draagt momenteel de rode lantaarn in de DPD Eredivisie en zal de tweede helft van het seizoen een tandje bij moeten zetten. MeerSquash Hoofddorp wist sinds de valse competitie start al haar wedstrijden te winnen.

1: Milou van der Heijden 3 – 0 Daniek Krukkert

2: Gabi Fritsche 3 – 0 Wendy Gunther

3: Emme Lotte Boon 3 – 0 Yentle Tupker

Victoria Rotterdam 4 – 9 Keylane Squash Utrecht

Keylane Squash Utrecht heeft een belangrijke uitzege geboekt op Landskampioen Victoria Rotterdam. Rotterdam verliest daarmee hun tweede thuis wedstrijd op rij, na MeerSquash Hoofddorp blijkt ook Squash Utrecht te sterk. De avond begon goed voor de Rotterdammers, Malik wist met 3-0 te winnen van Van der Heijden. Enora Villard zette de stand gelijk door van het Nederlandse talent Fleur Maas te winnen in dezelfde cijfers 3-0. De beslissende wedstrijd van de avond ging tussen Sanne Veldkamp en Megan van Drongelen. Een herhaling van een eerdere wedstrijd op dezelfde dag. Tijdens de EYE Tour in Apeldoorn speelde de twee Nederlandse selectie spelers ook al een wedstrijd, toen wist van Drongelen met 3-0 te winnen. Dit keer wist Veldkamp op voorsprong te komen en had kansen om haar voorsprong te verdubbelen. Van Drongelen wist echter de wedstrijd naar haar hand te zetten en een belangrijke zege te boeken. 3-1 voor Squash Utrecht.

1: Fleur Maas (PSA #235) 0 – 3 Enora Villard (PSA #54)

2: Sanne Veldkamp (PSA #103) 1 – 3 Megan van Drongelen

3: Torrie Malik (PSA #214) 3 – 0 Nikki van der Heijden

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ton Mijs

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen