Voorbeschouwing speelronde 5 DPD Dames Eredivisie

Aanstaande vrijdag gaat de Dames Eredivisie verder met de vijfde speelronde. Bovenin is het extra spannend met vier ploegen op drie punten van elkaar verwijderd. MeerSquash Hoofddorp ontvangt Squash Zwolle. Victoria Rotterdam ontvangt Keylane Squash Utrecht in de kraker van deze speelronde.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

MeerSquash Hoofddorp – De Afbouwcombinatie Squash Zwolle

MeerSquash Hoofddorp ontvangt Squash Zwolle. De Hoofddorpers hebben een goede serie wedstrijden achter de rug en zijn inmiddels koploper. De tegenstander Squash Zwolle kent een minder goede periode en wacht nog altijd op de eerste overwinning. MeerSquash heeft wederom de beschikking over Nederlands Kampioene Milou van der Heijden, daarnaast beschikken ze ook over Gabi Fritsche en Emme Lotte Boon. Squash Zwolle reist met een minder sterke formatie af en treed aan met Daniek Krukkert, Wendy Gunther en Yentle Tupker die vanuit het tweede team komt invallen bij de eerste ploeg.

1: Milou van der HeijdenDaniek Krukkert

2: Gabi FritscheWendy Gunther

3: Emme Lotte Boon – Yentle Tupker

Victoria RotterdamKeylane Squash Utrecht

De absolute kraker van de Dames Eredivisie de aankomende speelronde is die van Victoria tegen Squash Utrecht. De nummer 1 en 2 van het afgelopen seizoen. Ook dit keer staan de ploegen dicht bij elkaar en hebben beide titel aspiraties. Victoria Rotterdam speelt voor het eerst dit seizoen met Torrie Malik, het Engelse talent komt over om het op te nemen tegen Megan van Drongelen. Bij de Utrechters staat Melissa Alves in de opstelling als kopvrouw zij neemt het op tegen Fleur Maas. De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen Sanne Veldkamp en Enora Villard. Wederom beloofd het een spannende en mooie avond te worden.

GEWIJZIGDE OPSTELLING UTRECHT, NIKKI VAN DER HEIJDEN VERVANGT MELISSA ALVES. 

1: Fleur Maas (PSA #235) – Enora Villard (PSA #54)

2: Sanne Veldkamp (PSA #103) – Megan van Drongelen

3: Torrie Malik (PSA #214) – Nikki van der Heijden

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ton Mijs

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen