Utrecht, Hoofddorp en Victoria op drie punten van elkaar verwijderd.

Afgelopen vrijdag was de vierde speelronde van de DPD Dames Eredivisie. In eigen huis ging Utrecht met 9-6 onderuit tegen adFox Squash Ede. Victoria Rotterdam heeft zich hersteld na de thuis nederlaag tegen MeerSquash wisten de Rotterdammers wel uit bij Zwolle te zegevieren.

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen

Keylane Squash Utrecht 6 – 9 afFox Squash Ede

KeyLane Squash Utrecht ontving afFox Squash Ede. De openingswedstrijd van de avond bleek direct een belangrijke wedstrijd: Nikki van der Heijden tegen Herma Florissen. Van der Heijden wist op een 2-1 voorsprong te komen maar wist de wedstrijd niet over de streep te trekken. Florissen herstelde van 3 matchballs en wist een belangrijke overwinning te boeken. Judith Diepeveen begon voortvarend voor Utrecht door met 13-11 op een 1-0 te komen voorsprong tegen Dorenbos. Utrecht moest de tweede wedstrijd van de avond winnen om uitzicht te houden op de wedstrijdoverwinning. Dorenbos had daarna het betere van het spel en won met 3-1 en stelde de overwinning voor Ede veilig. Teammanager Megan van Drongelen wist in de afsluitende wedstrijd met 3-0  te winnen van Suzanne Peters. Squash Utrecht staat hetzelfde punten aantal als MeerSquash Hoofddorp. Squash Ede staat op de vierde plaats.

1: Judith Diepeveen 1 – 3 Milja Dorenbos

2: Megan van Drongelen 3 – 0 Suzanne Peters

3: Nikki van der Heijden 2 – 3 Herma Florissen

De Afbouwcombinatie Squash Zwolle 3 – 11 Victoria Rotterdam

Victoria Rotterdam wist een belangrijke zege te boeken tegen Squash Zwolle, in de eerste wedstrijd zette Naomi Nohar Victoria op de goede weg door met 3-0 te winnen van Milenka Kiers. Op positie 1 kwam  Tessa ter Sluis dit seizoen voor het eerst in actie en speelde tegen Dagmar Vermeulen, niet onverdienstelijk, de Brabantse wist met 3-0 te winnen en daarmee ook de teamoverwinning veilig te stellen. De laatste wedstrijd van de avond bleek de spannendste. Daniek Krukkert wist de ere zege te behalen voor Zwolle door te winnen van Juliette Permentier met 3-2. Victoria heeft daarmee de aansluiting weer gevonden met Utrecht en Hoofddorp. Zwolle staat momenteel onderaan.

1: Dagmar Vermeulen 0 – 3  Tessa ter Sluis

2: Daniek Krukkert 3 – 2 Juliette Permentier

3: Milenka Kiers 0 – 3  Naomi Nohar

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Karel Huisman