Voorbeschouwing speelronde 4 DPD Dames Eredivisie

Aanstaande vrijdag gaat de Dames Eredivisie verder met de vierde speelronde. Koploper MeerSquash Hoofddorp komt niet in actie. De koppositie ligt daarom voor het grijpen voor Keylane Squash Utrecht die het thuis opneemt tegen adFox Squash Ede. Victoria Rotterdam reist af naar Squash Zwolle.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen

Keylane Squash UtrechtafFox Squash Ede

KeyLane Squash Utrecht ontvangt adFox Squash Ede. De nummer 2 vs. de nummer drie van de ranglijst. Squash Utrecht heeft een wedstrijd minder gespeeld dan Ede en MeerSquash en kan daarom een belangrijke slag slaan in de strijd om het kampioenschap. De Utrechters treden aan met Judith Diepeveen, Megan van Drongelen en Nikki van der Heijden. Zij nemen het op tegen Milja Dorenbos, Suzanne Peters en Herma Florissen.

1: Judith Diepeveen – Milja Dorenbos

2: Megan van Drongelen – Suzanne Peters

3: Nikki van der Heijden – Herma Florissen

De Afbouwcombinatie Squash ZwolleVictoria Rotterdam

De Afbouwcombinatie Zwolle staat momenteel op de laatste plaatst in de Eredivisie en ontvangt de komende speelronde Victoria Rotterdam. De Zwolse formatie speelt met Dagmar Vermeulen, Daniek Krukkert en Milenka Kiers. Victoria speelt met de Nederlands Kampioene van 2017 Tessa ter Sluis, Juliette Permentier en Naomi Nohar. Victoria Rotterdam moet winnen om aansluiting te houden bij de bovenste plekken. Zwolle zal er alles aan doen om van de laatste plek af te komen.

1: Dagmar Vermeulen –  Tessa ter Sluis

2: Daniek KrukkertJuliette Permentier

3: Milenka KiersNaomi Nohar

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Karel Huisman