Eredivisie kraker: Victoria vs. MeerSquash

Gilis vs. Gilis

Aanstaande vrijdag gaat de Dames Eredivisie verder met de derde speelronde. De Dames van MeerSquash Hoofddorp gaan op bezoek bij Landskampioen Victoria Rotterdam. adFox Squash Ede ontvangt Squash Zwolle. Keylane Squash Utrecht komt aankomende vrijdag niet in actie.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen

afFox Squash EdeDe Afbouwcombinatie Squash Zwolle

De Dames van adFox Squash Ede ontvangen de Afbouwcombinatie Squash Zwolle. Beide ploegen hebben evenveel punten, echter heeft Zwolle hetzelfde aantal punten behaald als Ede in twee wedstrijden. Zwolle ging de vorige wedstrijd nipt onder uit tegen koploper KeyLane Squash Utrecht. Op de derde positie begint de avond met Paula van de Kamp tegen Brenda Sariowan. Vervolgens speelt Milja Dorenbos tegen Daniek Krukkert, Dorenbos heeft jarenlang het Nederlands Team mogen vertegenwoordigen en zal met haar ervaring de favoriet zijn in het Nederlands onderonsje. De avond wordt afgesloten met Suzanne Peters tegen Milenka Kiers.

1: Milja DorenbosDaniek Krukkert (PSA #326)

2: Suzanne PetersMilenka Kiers

3: Paula van de KampBrenda Sariowan

Victoria Rotterdam – MeerSquash Hoofddorp

Landskampioen Victoria Rotterdam ontvangt MeerSquash Hoofddorp. Beide ploegen hebben titelaspiraties en dat blijkt in beide opstellingen. Op positie drie komt de nationale jeugdtop in actie, Lianka Radzyminski neemt het op tegen Emme-Lotte Boon. Op positie 1 wordt het absoluut smullen geblazen, Op de internationale tour komen beide zusjes elkaar regelmatig tegen en nu treffen ze elkaar op Nederlandse bodem. De oudere zus Nele lijkt de favoriet gezien de positie op de wereldranglijst, echter laat Tinne zien in een goede vorm te verkeren. De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen Sanne Veldkamp en Nederlands Kampioene Milou van der Heijden. Dit zou wel eens de beslissende wedstrijd kunnen zijn.

1: Tinne Gilis (PSA #26) – Nele Gilis (PSA #18)

2: Sanne Veldkamp (PSA #103) – Milou van der Heijden (PSA #31)

3: Lianka Radzyminski Emme-Lotte Boon

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Mike Versteegh