Voorbeschouwing speelronde 4 DPD Heren Eredivisie

Aankomende woensdag wordt de DPD Heren Eredivisie hervat met speelronde 4. Na de eerste drie speelrondes gaat Coulisse/Twente aan de leiding, CS Drachten/Froconsor volgt op 2 punten afstand. DKTP.it Max & RIXAX Squash Almere zijn de enige ploegen die nog wachten op hun eerste overwinning in de hoogste Nederlandse Squash competitie. Hieronder lees je de aanstaande wedstrijden met de opstellingen.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

Livescoring DPD Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 19:30 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Heren Eredivisie

Bekijk hier de huidige DPD Heren Eredivisie stand.

Ga naar Standen

Opstellingen Teams DPD Eredivisie

CS Drachten/FroconsurDKTP.it MAX Beverwijk

CS Drachten/Froconsur de nummer twee van de Eredivisie ontvangt thuis DKTP.it Max Beverwijk. De Friezen hebben geen beschikking over hun internationale topspelers, manager Sipke Wiersma treed daarom aan met Thijs Roukens, Norman Junge en Derk Kuiper. De mannen uit Beverwijk wachten na drie speelrondes nog altijd op hun eerste overwinning. Teammanager Rick Luttikhuizen neemt de broers Schoor en Roberto Kalshoven mee naar het noorden van het land, zij moeten de eerste overwinning van Beverwijk binnen halen. Op papier lijken de Beverwijkers in het voordeel.

1: Thijs Roukens (PSA #364) – Jens Schoor

2: Norman Junge  – Carsten Schoor

3: Derk Kuiper – Roberto Kalshoven

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Karel Huisman

Victoria Rotterdam – MeerSquash Hoofddorp

Landskampioen Victoria Rotterdam ontvangt MeerSquash Hoofddorp. De Rotterdammers zijn hun tweede positie verloren aan Drachten en hebben de overwinning nodig om aan te blijven haken met Drachten en Coulisse/Twente. Victoria Rotterdam heeft de beschikking over Sebastian Bonmalais, Piedro Schweertman en Joeri Hapers. MeerSquash Hoofddorp zit kort op Victoria met 3 punten minder op de ranglijst. De Hoofddorpers treden aan met Joe Lee, Tim Weber en Bart Ravelli. Hoogte punt van de avond wordt naar verwachting de wedstrijd tussen beide nummers 1. Joe Lee is de voormalig nummer 29 van de wereld en mag het opnemen tegen het jonge talent Sebastian Bonmalais de nummer 71 van de wereld.

1: Sebastian Bonmalais (PSA #71) – Joe Lee

2: Piedro Schweertman – Tim Weber

3:  Joeri Hapers (PSA #141) – Bart Ravelli

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ash Patel

RIXAX Almere – Squash City Amsterdam

In Almere lijkt het eerste degradatieduel van dit seizoen gespeeld te gaan worden. Nummer 7 Squash City Amsterdam speelt uit tegen Promovendus en nummer acht van de Eredivisie Squash Almere. Het lijkt direct een belangrijk duel te worden, in de SBN Eerste Divisie zijn er diverse teams die strijden om het kampioenschap om naar de Eredivisie te promoveren en dus degradeert de nummer 8 van dit seizoen uit de Eredivisie. Squash Almere wacht nog op de eerste Eredivisie zege sinds de rentree op het hoogste niveau. Dit keer treed Almere aan met Olli Tuominen de voormalig nr 13 van de wereld, Francisco Obregon en Marc ter Sluis. Squash City Amsterdam stelt daar Bernat Jaume, Roshan Bharos en Sean Conroy tegenover. Iedere wedstrijd lijkt beide kanten op te kunnen gaan en dus wordt het nagelbijten voor teammanagers Thony Schwab en Nick Kuys.

1: Olli Tuominen  – Bernat Jaume (PSA #84)

2: Francisco Obregon – Roshan Bharos (PSA #123)

3: Marc ter Sluis (PSA # – James Peach (PSA #218)

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ellen Steenkist

Labee Group/Squash Ridderkerk – Coulisse/Twente

Labee Group Ridderkerk ontvangt koploper Coulisse/Twente. De ploeg van Ton Mijs weet wederom twee buitenlandse spelers op te stellen, Ridderkerk treed aan met Carlos Cornes, Fabien Verseille en Rene Mijs. Coulisse/Twente treed eveneens met twee buitenlanders aan, Patrick Rooney, Aditya Jagtap, en Laurens Jan Anjema. Wederom beloofd dit een spannende Eredivisie avond te worden. Op iedere positie lijkt Coulisse/Twente in een klein voordeel, echter heeft dit seizoen al bewezen dat er geen zekerheden bestaan in de Squash Eredivisie.

1: Carlos Cornes (PSA #75) – Patrick Rooney (PSA #67)

2: Fabien Verseille (PSA #117) – Aditya Jagtap (PSA #72)

3: Rene MijsLaurens Jan Anjema

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Mike Versteegh