Utrecht wint topper van Zwolle in DPD Dames Eredivisie

Afgelopen vrijdag was de tweede speelronde van de DPD Dames Eredivisie. Keylane Squash Utrecht wist hun koppositie te versterken door met 6-11 te winnen van de Afbouwcombinatie Squash Zwolle wat voor het eerst in actie kwam. MeerSquash Hoofddorp boekte in eigen huis een klinkende zege op adFox Squash Ede en blijft daarmee kort achter op Squash Utrecht.

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen

De Afbouwcombinatie Squash Zwolle 6 – 11 Keylane Squash Utrecht

Keylane Squash Utrecht heeft goede zaken gedaan in de DPD Dames Eredivisie. Uit werd een belangrijke overwinning behaald in de strijd om het kampioenschap. In de openingswedstrijd was het Squash Zwolle dat op voorsprong kwam. Van der Heijden wist Utrecht op een 2-1 voorsprong te zetten maar wist dit niet vast te houden, Timmer vocht zich terug en won met 3 – 2. Judith Diepeveen van Utrecht bracht de stand vervolgens terug naar 1-1 in wedstrijden door van Dagmar Vermeulen te winnen die haar rentree maakte in de Eredivisie na haar blessure. De laatste en allesbeslissende wedstrijd eindigde ook een een 5 setter. Megan van Drongelen wist in de vijfde het hoofd koel te houden en de eindoverwinning voor Utrecht binnen te slepen.

1: Dagmar Vermeulen 1 – 3 Judith Diepeveen

2: Daniek Krukkert (PSA #321) 2 – 3  Megan van Drongelen

3: Daphne Timmer (PSA #169) 3 – 2 Nikki van der Heijden

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Karel Huisman

MeerSquash Hoofddorp 12 – 0 adFox Squash Ede

MeerSquash Hoofddorp ontving afFox Squash Ede. MeerSquash Hoofddorp had de beschikking over Milou van der Heijden die na 8 jaar haar rentree maakte in de Dames Eredivisie, Gabi Fritsche en Catlyn van Maas de Bie. Squash Ede trad aan met Nele Hatscheck, Herma Florissen die in moest vallen voor  Suzanne Peters en Paula van de Kamp. Alle wedstrijden eindigde in een 3-0 overwinning voor MeerSquash.

1: Milou van der Heijden (PSA #29) 3- 0 Nele Hatsheck

2: Gabi Fritsche (PSA #259) 3 – 0 Herma Florissen

3: Catlyn van Maas de Bie 3 – 0 Paula van de Kamp