DPD Dames Eredivisie gaat vrijdag a.s. van start

Vanavond start de derde speelronde van de Heren Eredivisie met de eerste speelronde. Aanstaande vrijdag gaat ook de Dames Eredivisie verder met de tweede speelronde. Voor de Afbouwcombinatie Squash Zwolle wordt het de eerste keer dat ze in actie komen, zij nemen het op tegen Keylane Squash Utrecht. MeerSquash Hoofddorp speelt voor het eerst thuis tegen Squash Ede. Victoria Rotterdam komt niet in actie.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport! Lees hier de opstelling van de ploegen voor aanstaande vrijdag 4 oktober.

Livescoring DPD Dames Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Stand DPD Dames Eredivisie

Volg hier de stand van de DPD Dames Eredivisie en kijk welke ploeg bovenaan staat.

Ga naar Standen

De Afbouwcombinatie Squash ZwolleKeylane Squash Utrecht

Voor Squash Zwolle staat het Eredivisie seizoen op punt van beginnen. De vorige speelronde kwamen de Zwollenaren niet in actie en kunnen daarmee direct in de achtervolging. Squash Utrecht kende een goede seizoensstart met een 9-3 thuisoverwinning tegen MeerSquash Hoofddorp. Dit keer beschikken de Utrechters niet over een buitenlandse speelster en treden ze aan met Judith Diepeveen, Megan van Drongelen en Nikki van der Heijden. Squash Zwolle zet daar Dagmar Vermeulen, Daniek Krukkert en Daphne Timmer tegenover. Kortom een volledig Nederlandse avond in Zwolle.

1: Dagmar Vermeulen – Judith Diepeveen

2: Daniek Krukkert (PSA #321) –  Megan van Drongelen

3: Daphne Timmer (PSA #169) – Nikki van der Heijden

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Karel Huisman

MeerSquash Hoofddorp – adFox Squash Ede

MeerSquash Hoofddorp ontvangt afFox Squash Ede. Beide ploegen kennen een valse start van de competitie met een nederlaag tegen respectievelijk Squash Utrecht en Victoria Rotterdam. Bij MeerSquash Hoofddorp komt voor het eerst dit seizoen aankoop Milou van der Heijden in actie. Het is lang geleden dat Nederlands beste Squashster in actie kwam in de vaderlandse competitie. Zij mag het opnemen tegen de Duitse Nele Hatscheck. De andere wedstrijden gaan tussen Gabi Fritsche tegen Suzanne Peters en Catlyn van Maas de Bie tegen Paula van de Kamp die eveneens voor het eerst in actie komt.

1: Milou van der Heijden (PSA #29) – Nele Hatsheck

2: Gabi Fritsche (PSA #259) – Herma Florissen

3: Catlyn van Maas de Bie – Paula van de Kamp