Voorbeschouwing speelronde 3 DPD Heren Eredivisie

Aankomende woensdag wordt de DPD Heren Eredivisie hervat met speelronde 3. Na de eerste twee speelrondes gaat Coulisse/Twente aan de leiding, Victoria Rotterdam staat op de tweede positie met 2 punten minder dan Twente. DKTP.it Max & RIXAX Squash Almere zijn de enige ploegen die nog wachten op hun eerste overwinning in de hoogste Nederlandse Squash competitie. Hieronder lees je de aanstaande wedstrijden met de opstellingen.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport!

Stand DPD Heren Eredivisie

Stand na Speelronde 2

Team
Punten
Gewonnen
Verloren
1. Coulisse/Twente
21
2
0
2. CS Drachten/Froconsur
19
2
0
3. Victoria Rotterdam
17
1
1
4. Labee/Group Ridderkerk
15
1
1
5. MeerSquash Hoofddorp
13
1
1
6. Squash City
12
1
1
7. DKTP.it MAX Beverwijk
8
0
2
8. RIXAX Squash Almere
4
0
2

Livescoring DPD Eredivisie

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 19:30 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Ga naar Livescoring

Opstellingen Teams DPD Eredivisie

DKTP.it Max Beverwijk – Victoria Rotterdam

DKTP. IT Max Beverwijk gaat in de derde speelronde opzoek naar de eerste overwinning van het seizoen. De Beverwijkers treffen Landskampioen Victoria Rotterdam die de vorige speelronde onderuit ging tegen CS Drachten. Beverwijk treed aan met Spanjaard Pajares, Jens Schoor en Nederlander Roel Zwagerman. Rotterdam komt met Nederlands Kampioen Piedro Schweertman, Joeri Hapers en Joris Wagenaar. Op papier lijkt Victoria de favoriet, maar verrassingen genoeg in de Squash Eredivisie. Het publiek zal in ieder geval uitkijken naar Pajares tegen Schweertman. Schweertman liet vorige speelronde zien het de internationale top nog altijd lastig te maken met zijn overwinning op Tom Richards. Kan hij dit herhalen?

1: Iker Pajares (PSA #38) – Piedro Schweertman

2: Jens Schoor  –  Joeri Hapers (PSA #138)

3: Roel Zwagerman – Joris Wagenaar

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ash Patel

Coulisse/Twente – Squash City Amsterdam

Coulisse/Twente is de ongeslagen koploper van de DPD Heren Eredivisie, Twente speelt voor het eerst dit seizoen thuis en ontvangt Squash City uit Amsterdam. De ploeg van Henk Meulenbelt treed aan met Patrick Rooney, Laurens Jan Anjema en Dylan Bennett. Voor Rooney en Bennett is het hun eerste wedstrijd dit seizoen. Bennett is afgelopen seizoen overgekomen vanuit Ridderkerk en maakt zijn eerste opwachting in Twente. Amsterdam komt met Roshan Bharos, Curtis Malik en Tom Lucas naar het oosten van het land.

1: Patrick Rooney  (PSA #75) – Roshan Bharos (PSA #133)

2: Laurens Jan Anjema  – Curtis Malik (PSA #208)

3: Dylan BennettTom Lucas 

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Marco van den Berg

MeerSquash Hoofddorp – Labee Group/Squash Ridderkerk

MeerSquash Hoofddorp ontvangt Labee Group Squash Ridderkerk de nummer 4 en 5 van de ranglijst. Ridderkerk heeft twee punten meer bij elkaar geslagen in de eerste twee speelronden en staan daarmee een plek hoger. Voor MeerSquash komen woensdagavond Jan van den Herrewegen, Tim Weber en Bart Ravelli in actie. Zij spelen tegen respectievelijk Peter Creed, Benjamin Aubert en Rene Mijs. Het publiek van Ridderkerk is net bijgekomen van de thriller tegen DKTP.it Beverwijk en kan zich wederom opmaken voor mooie wedstrijden. Onder andere Jan van den Herrewegen tegen Peter Creed beloofd een spannende wedstrijd te worden, beide heren komen dit seizoen voor het eerst in actie.

1: Jan van den Herrewegen (PSA #110) – Peter Creed (PSA #68)

2: Tim Weber – Benjamin Aubert PSA #79)

3: Bart RavelliRene Mijs

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ellen Steenkist

CS Drachten/FroconsurRIXAX Squash Almere

CS Drachten/Froconsur kent een goede seizoensstart en is net als Coulisse/Twente nog altijd ongeslagen. Dit keer komt RIXAX Squash Almere op bezoek, de nummer laatst van de ranglijst. Drachten treed aan met Kandra, Coleman en de Friese publieksfavoriet Thijs Roukens. Almere speelt met Nilo Vidal, Marc ter Sluis en Ishmael Mubure. Vidal en Mubure komen voor  het eerst in actie dit seizoen. Op papier lijkt de opstelling van Drachten te sterk voor de Almeerders.

1: Raphael Kandra (PSA #30) – Nilo Vidal (PSA #269)

2: Ben Coleman (PSA #56) – Marc ter Sluis (PSA #325)

3: Thijs Roukens (PSA #378) – Ishmael Mubure

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Karel Huisman