DPD Dames Eredivisie gaat vrijdag a.s. van start

Vanavond start de Heren Eredivisie met de eerste speelronde. Aanstaande vrijdag starten ook de Dames met de eerste wedstrijden op het aller hoogste niveau. Lees hier alle opstellingen.

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport! Lees hier de opstelling van de ploegen voor aanstaande vrijdag 4 oktober.

Livescoring via Squasheredivisie.nl

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden van de Dames beginnen om 20:00 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

Squash EdeVictoria Rotterdam

Squash Ede de nummer vijf van afgelopen seizoen begint thuis tegen Landskampioen Victoria Rotterdam. De ploeg uit Ede start direct met hun sterkste opstelling Milja Dorenbos, Nele Hatsheck en Suzanne Peters. Daarmee wil Ede het seizoen direct goed starten. Victoria komt met een volledig Nederlandse opstelling: Fleur Maas, Juliette Permentier en Lianka Radzyminski komen voor de Rotterdammers in actie. Op papier lijken beide ploegen goed aan elkaar gewaagd en zal het erom gaan spannen in Ede.

1: Milja DorenbosFleur Maas

2: Nele HatsheckJuliette Permentier

3: Suzanne Peters Lianka Radzyminski

Squash UtrechtMeerSquash Hoofddorp

Squash Utrecht begint tegen MeerSquash Hoofddorp. Hoofddorp reist naar Utrecht af met de voormalig nummer 2 van de wereld Natalie Grinham, Gabi Fritsche en Catlyn van Maas de Bie. De Hoofddorpers hebben de ambitie om een gooi te doen naar het kampioenschap en stellen direct een sterk team op. Squash Utrecht heeft eveneens de ambitie om voor het kampioenschap te gaan en dus is er direct een topper in de Dames Eredivisie. Utrecht speelt ook met een van hun sterkste opstellingen: Judith Diepeveen, nummer 52 van de wereld Enora Villard en Megan van Drongelen.

1: Judith Diepeveen – Natalie Grinham

2: Enora Villard – Gabi Fritsche

3: Megan van Drongelen – Catlyn van Maas de Bie

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Mike Versteegh