DPD Heren Eredivisie gaat woensdag a.s. van start

TOPSQUASH DICHT BIJ HUIS!

Altijd al benieuwd hoe de internationale top speelt van dichtbij? De DPD Squash Eredivisie is de uitgelezen kans om topsquash van dichtbij mee te maken. De DPD Squash Eredivisie is een van de sterkere competities van Europa en wordt ieder jaar sterker met internationale topspelers die je ook ziet op Squash TV/Eurosport! Lees hier de opstelling van de ploegen voor aanstaande woensdag 2 oktober!

Livescoring via Squasheredivisie.nl

Op elke speeldag zijn de Livescores van de DPD Eredivisie te volgen via www.squasheredivisie.nl. De wedstrijden beginnen om 19:30 bekijk dan snel de scores en blijf realtime op de hoogte van de Squash Eredivisie.

MeerSquash HoofddorpCoulisse/Twente

MeerSquash Hoofddorp begint de DPD Eredivisie thuis tegen Coulisse Twente. Het is de nummer vier tegen de nummer vijf van afgelopen seizoen. MeerSquash begint thuis sterk met Vargas, Lee en Tim Weber. Coulisse/Twente wil het seizoen goed starten en stelt daar Lopez, Jagtap en Laurens Jan Anjema  tegenover. Meulenbelt kan dit seizoen weer beschikken over Nederlands beste squasher aller tijden Laurens Jan Anjema die na zijn terugkeer uit Amerika weer inzetbaar is voor Twente.

1:  Juan Camilo VargasEdmon Lopez

2: Joe LeeAditya Jagtap

3: Tim WeberLaurens Jan Anjema

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ellen Steenkist

DKTP.it Max BeverwijkSquashCity Amsterdam

DKTP.it Max Beverwijk eindigde vorig seizoen op de derde positie. Dit seizoen willen de Beverwijkers hun prestatie van vorig seizoen evenaren en/of verbeteren. In de eerste thuiswedstrijd komt Squash City de nummer zes van afgelopen seizoen op bezoek. Max Beverwijk heeft niet de beschikking over hun topspelers Marche, Iker en Masters en dus treed het aan met Schoor, Kalshoven en Zwagerman. SquashCity begint het seizoen met een sterke opstelling: Lake, Jaume en Bharos moeten de eerste punten van het seizoen binnen halen.

1: Jens SchoorNathan Lake

2: Roberto KalshovenBernat Jaume

3: Roel ZwagermanRoshan Bharos

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Ash Patel

CS Drachten/Froconsur Labee Group/Squash Ridderkerk

Centre Squash Drachten de nummer twee van afgelopen seizoen ontvangt Squash Ridderkerk de nummer zeven van afgelopen seizoen. De Friezen willen een gooi doen naar het kampioenschap en beschikken wederom over een brede selectie. Voor de eerste wedstrijd komen Coleman, Mangaankar en Nederlander Roukens in actie. Ridderkerk wil zich revancheren t.o.v. vorig seizoen en beginnen het nieuwe seizoen sterk met Serme, Cornes en Rene Mijs. Wederom een mooie squash avond in het Noorden van het land.

1: Ben ColemanLucas Serme

2: Mahesh Mangaonkar Carlos Cornes

3: Thijs Roukens – Rene Mijs

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Karel Huisman

Victoria Rotterdam Squash Almere

Promovendus Squash Almere begint het seizoen uit bij recordlandskampioen Victoria Rotterdam. De Rotterdammers behaalde vorig seizoen hun 8ste kampioenschap uit de clubhistorie en hebben voor komend seizoen wederom de doelstelling om landskampioen te worden. De Rotterdammers starten het seizoen met Bonmalais, Schweertman en Joeri Hapers. Squash Almere heeft de Obregon broers overgenomen van degradant Squash Utrecht en Marc ter Sluis van SquashCity, alle drie komen ze direct in actie voor de drievoudig landskampioen Almere.

1: Sebastian BonmalaisFrancisco Obregon

2: Piedro SchweertmanRodrigo Obregon

3: Joeri HapersMarc ter Sluis

Aangewezen SBN Scheidsrechter: Marco van den Berg