De afgelopen maanden zijn alle teammanagers van de DPD Eredivisie druk bezig geweest met het samenstellen van hun teams. SBN kijkt alvast vooruit naar de start van de Eredivisie van 2 oktober voor de Heren en 4 oktober voor de Dames Eredivisie. In beide competities zijn er weer een aantal internationale topspelers toegevoegd aan de selecties van de Eredivisie ploegen, dit maakt de Nederlandse topcompetitie buitengewoon sterk en aantrekkelijk voor internationale topspelers en toeschouwers. SBN blikt de komende dagen vooruit naar de aankomende topspelers die in actie gaan komen.

DPD Squash Heren Eredivisie

Huidig Landskampioen: Victoria Rotterdam

In de komende vooruitblik blikken we vooruit naar, Squash City Amsterdam, CS Drachten/Froconsur, Squash Ridderkerk

Squash City Amsterdam

Squash City Amsterdam kende een succesvol eerste seizoen in de DPD Eredivisie. De Kampioen van 1999 keerde terug in de Eredivisie en wist de zesde plaats te bemachtigen. De Amsterdamse ploeg die onder leiding staat van Nick Kuys kent weinig nieuwe namen voor het komende seizoen. Kuys kan wederom beschikken over Amerikaan Todd Harrity, Engelsman Nathan Lake en Spanjaard Bernat Jaume. Komend seizoen willen de Amsterdammers hun zesde positie handhaven en daarmee Eredivisie Squash in Amsterdam behouden. Wil je meer weten over de selectie van Squash City bekijk de hele selectie hier.

CS Drachten/Froconsur

De nummer twee van vorig seizoen CS Drachten/Froconsur beschikt komend seizoen wederom over een sterke selectie. Daarmee wil de ploeg van Sipke Wiersma opnieuw een gooi doen naar het eerste kampioenschap uit de clubhistorie. De Friezen hebben een hoog Engels gehalte in hun team. 4 van de 12 spelers zijn afkomstig uit Engeland met als kopman Daryl Selby. Nieuw binnen de selectie is Raphael Kandra die de overstap maakt van Twente naar Drachten. Daarnaast beschikt Wiersma over twee getalenteerde Nederlanders: Thijs Roukens en Frank Goossens. Wil je meer weten over de selectie van CS Drachten bekijk de hele selectie hier.

Squash Ridderkerk

De ploeg van Ton Mijs kende een zwaar Eredivisie jaar en eindigde ternauwernood op de zevende positie boven Squash Utrecht. Komend seizoen gaan de Ridderkerkers voor een top zes notering. Met het aantrekken van Benjamin Aubert als jong toptalent en nieuweling is de selectie van de Ridderkerkers versterkt. Het vertrek van Dylan Bennett naar Twente is wel een grote aderlating voor Ton Mijs. De spoeling met het aantal Nederlanders in de Ridderkerkse selectie wordt daardoor dun. Echter met het aantrekken van Rowan Damming die recent de Dutch Junior Open onder 15 wist te winnen spelen de Ridderkerkers alvast in op te toekomst. Wil je meer weten over de selectie van Squash Ridderkerk bekijk de hele selectie hier.

DPD Squash Dames Eredivisie

Huidig Landskampioen: Victoria Rotterdam

In de komende vooruitblik blikken we vooruit naar, MeerSquash Hoofddorp

MeerSquash Hoofddorp

MeerSquash Hoofddorp was vorig seizoen de hekkensluiter van de Dames Eredivisie met maar 1 gewonnen wedstrijd. De Hoofddorpers hebben een versterkte selectie voor het aankomende seizoen. Nele Gilis is overgenomen van Landskampioen Victoria Rotterdam. De Belgische woont en traint al in Hoofddorp maar gaat nu ook het Eredivisie team versterken. Daarnaast maakt Nederlands Kampioen Milou van der Heijden haar rentree in de Eredivisie. Met het bestaande team en met het aantrekken van deze twee speelsters gaan de Hoofddorpers voor het Kampioenschap. Wil je meer weten over de selectie van MeerSquash bekijk de hele selectie hier.